Clarkson University Graduate School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Ph.d.-skolen

Hos Clarkson er innovation effekt. Studerende, der vælger Clarkson for graduate og professionelle programmer kommer her med formål: at fremme viden, til at udforske ideer, fremdrive samfundet, og opbygge meningsfulde karriere. Gennem verdensklasse relevant pensum og engagement med ledere i industrien, erhvervslivet og uddannelse, vil du være parat til at få mening ud af komplekse systemer, smede forbindelser på tværs mennesker og marker, og finde kreative løsninger på nogle af tidens mest irriterende udfordringer. Du vil uddybe din viden base for at accelerere dine ideer til fantastiske produkter og bly organisationer, som har betydning.

Connections gør forskellen. Den Clarkson alumnenetværk er over 40.000 mennesker stærke og fuld af ledere, der inspirerer slagkraftige organisationer, producere ideer, der ændrer den måde, folk lever, og engagere sig med den nuværende studerende på en meningsfuld måde. Vores dekaner og fakultetet regelmæssigt konsulterer med deres egne rådgivende råd består af industriens ledere, alumni arbejdsgivere, forskningspartnere, tænketank medlemmer af konsortiet, og kammerater i den akademiske verden. Som en tilmeldt kandidatstuderende, kan du trykke ind Clarkson Alumni Association programmer og få adgang til vores Career Center-tjenester for at fremme din faglige udvikling.

Streng og personlige. Fra Fulbright og National Science Foundation Scholars til højt credentialed arbejder fagfolk og forskere samarbejder med de førende tænkere inden for industri, fakultetet på Clarkson bringe deres egne erfaringer og netværk i deres undervisning og rådgivning. De kan relatere til de krav, livet uden for klasseværelset, uanset om du er en arbejdsgruppe forælder, en karriere striver, eller en samfundstjeneste frivillig. Du vil komme til at kende fakultetet personligt klasserne er med vilje små på alle former for læring: onsite, online, fuld tid og deltid.

Det værd. Clarkson pædagogiske tilgang giver resultater. Ifølge Brookings Institution, en Clarkson grad øger kandidaternes medio karriere indtjening med mere end 40%. PayScale Inc. rangerer Clarkson i top 12 af Best Masters Degree Tildeling Programs ved potentiel løn. Og hver femte Clarkson alumner er allerede en CEO, ejeren af ​​en virksomhed, eller i en ledende medarbejder position.

Anerkendelser

  • 95% af Education Program Kandidater Placeret i 3 måneder efter eksamen
  • Mere end 90% af MBA-program Kandidater Place i 3 måneder efter eksamen
  • Top-20 Supply Chain Management Program, US News & World Report, Americas Best Colleges 2016
  • Bedste Colleges for veteraner, US News & World Report, Americas Best Colleges 2016.
  • Online MBA-program rangeret som en af top 40 i nationen, US News & World Report 2015.
  • Top 50 Amerikas mest Entrepreneurial Universiteter, Forbes

Graduate School Mission

At give kandidatuddannelser og uddannelsesmuligheder professionelle, der ruster lovende studerende med den viden og kompetencer arbejdsgiverne ønsker, og de studerende har brug for at forme en vellykket karriere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se 1-year MBAs » Se MA » Se MSc » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Ph.d. i civil- og miljøteknik

på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA Potsdam

Adgangskrav En MS-grad fra et program inden for civil- og miljøteknik eller anden teknisk disciplin er påkrævet for optagelse. Ansøgere med både BS og MS grader i andre discipliner end engineering kan være påkrævet for at demonstrere færdigheder gennem yderligere bacheloruddannelser som bestemt af afdelingen for Graduate Committee. [+]

Adgangskrav

En MS-grad fra et program inden for civil- og miljøteknik eller anden teknisk disciplin er påkrævet for optagelse. Ansøgere med både BS og MS grader i andre discipliner end engineering kan være påkrævet for at demonstrere færdigheder gennem yderligere bacheloruddannelser som bestemt af afdelingen for Graduate Committee. Dette kan omfatte et ekstra studieår, for hvilket der ikke kan gives kandidatkredit.

Der kræves ingen minimumsklasse gennemsnit for adgang. Imidlertid forventes en overordnet rekord af akademisk præstation af alle ansøgere.

Følgende er minimumskrav:

90 kredit timer ud over BS39 kredit timer af kursusarbejde15 kredit timer i det store feltNi kredit timer i mindre feltSeks kredit timer fra en anden afdeling end den, hvor studenten er hjemme (Kurser dobbeltlistet i CE og en anden afdeling tæller ikke i disse seks kredit timer.)Maksimalt 30 kredit timer overførsel kredit (lønklasse B eller bedre).Alt arbejde skal være afsluttet inden for syv år efter kandidaturproceduren er afsluttet.Alle studerende skal bestå af en gruppe kerneområder inden for et af følgende specialområder: Miljø, Geoteknisk, Strukturel, Transport og Vandressource Engineering.... [-]

Ph.d. i datalogi

på universitet Fuldtid Deltid 3 - 7 år September 2019 USA Potsdam + 1 mere

Institut for Computer Science tilbyder en doktor i filosofi i datalogi. Programmet er designet til at øge den studerendes grundlæggende viden og give den studerende vejledning og erfaring i forskning. En kandidatstuderende forfølger disse mål ved at tage avancerede kurser, deltage i seminarer og udføre og rapportere om forskningsprojekter. [+]

Institut for Computer Science tilbyder en doktor i filosofi i datalogi. Programmet er designet til at øge den studerendes grundlæggende viden og give den studerende vejledning og erfaring i forskning. En kandidatstuderende forfølger disse mål ved at tage avancerede kurser, deltage i seminarer og udføre og rapportere om forskningsprojekter. Afdelingen giver fordelen af ​​en tæt personlig tilknytning mellem kandidatstuderende og fakultet, idet der lægges særlig vægt på individuelle behov og interesser.

Ph.D. Curriculum

Ph.D. grad i datalogi kan afsluttes i mindst tre år og højst syv år efter studie.

Grundskolekravene omfatter færdiggørelse af 90 kredit timer, herunder mindst 36 studiepoeng af kurser, minimum seks kredit timer i forskningseminarer og et original doktorsafhandling forskningsprojekt indsendt som en skriftlig afhandling forsvaret mundtligt og godkendt af et udvalg med fem ph.D. Fakultetets medlemmer, hvoraf mindst fire er medlemmer af Clarkson-fakultetet.... [-]


Ph.d. i elektroteknologi og computerteknik

på universitet Fuldtid September 2019 USA Potsdam

På kandidatniveau tilbyder afdelingen for elektroteknologi og computerteknik uddannelsesprogrammer, der fører til doktorgradslæge i elektroteknologi og computerteknik. Clarkson University tilbyder også en off-campus Ph.D. mulighed designet til at hjælpe kvalificerede ikke-hjemmehørende kandidater til at matriculate på Clarkson University som doktorand kandidater. [+]

Vores Program

På kandidatniveau tilbyder afdelingen for elektroteknologi og computerteknik uddannelsesprogrammer, der fører til doktorgradslæge i elektroteknologi og computerteknik. Clarkson University tilbyder også en off-campus Ph.D. mulighed designet til at hjælpe kvalificerede ikke-hjemmehørende kandidater til at matriculate på Clarkson University som doktorand kandidater.

Curriculum

Gradskrav

Mindst 90 kredit timer (udover BS) svarende til mindst tre akademiske år fuldtidsstudier, hvoraf to skal være hjemme hos Clarkson. En kandidatgrad kan accepteres i stedet for maksimalt 30 kredit timer.Mindst 6 kredit timer af seminararbejde.Minimum kursusarbejde: 39 kredit timer i alt, 9 kredit timer i et mindre felt, 6 kredit timer uden for afdelingen, og 9 kredit timer taget i bopæl på Clarkson. Mindst 21 timers kursusarbejde skal ske med Elektroteknologi og Computer Engineering.En afhandling skal indgives og forsvares mundtligt før et udvalg bestående af fem fakultetmedlemmer med mindst et udvalgsmedlem udenfor afdelingen for afhandlingsadministrator.Adgangskrav... [-]

Kontakt

Clarkson University

Adresse, linje 1 8 Clarkson Ave.
13699 Potsdam, New York, USA
Hjemmeside http://graduate.clarkson.edu/
Telefon +1 315-268-6400

Adresse, linje 1 80 Nott Terrace
12308 Schenectady, New York, USA
Telefon undefined