Læs den officielle beskrivelse

College of Human Sciences adresserer globale udfordringer og muligheder relateret til de fysiske, adfærdsmæssige og økonomiske faktorer, der påvirker sundhed og udvikling af enkeltpersoner, familier og samfund.

Vores vision er at lede kollegiet nationalt gennem innovative akademiske og forskningsprogrammer, der forbereder 21. århundredes fagfolk.

Afdeling for familie og børneforskning

  • Programmer lægger vægt på sundhed og udvikling af børn og familier gennem uddannelse, forskning og service til samfundet.
  • Erhvervsmuligheder på dette område er steget som følge af nye muligheder, der er opstået som følge af det nationale fokus på velfærd for familier og børn.
  • Ph.d.-uddannelsen i ægteskab og familieterapi er akkrediteret af Kommissionen om akkreditering af ægteskab og familieterapiuddannelse.
  • Studerende kan færdiggøre krav til at blive en certificeret familielivsunderviser, sponsoreret af National Council on Family Relations (NFCR).

Familie- og børneforskning er mere end at arbejde med mennesker - vi stræber efter at gøre en forskel i deres liv. Vi tilbyder uddannelsesprogrammer til både bachelor- og kandidatstuderende, der imødekommer børns, ungdoms, voksne og familiers behov over hele levetiden med særlig opmærksomhed på dem i komplicerede familier.

R1 Research University

FSU er en af kun 115 institutioner klassificeret som et "R1 Research University ... (højeste forskningsaktivitet)" i Carnegie-klassifikationen af højere læreanstalter.

Samarbejde

Et tværfagligt forskningsmiljø giver mulighed for delt læring mellem discipliner, fakulteter og kohorter. Denne iværksætterånd i en enkelt afdeling inspirerer nysgerrighed og optimerer ydeevnen.

Fakultetets interesser

En værdsat roster for fakultet giver eleverne mulighed for at studere emner med faglige forskere, der deler deres interesse.

Centers

Familieinstituttet

Florida State University Family Institute genererer ny information, træner fagfolk og informerer politikere om familier i Florida, regionen og nationen.

Center for Bedre Sundhed

Fokus på udvikling og testning af højere læreanstalter og fællesskabsbaserede programmer for at imødegå sundhedsforskelle i underbevidste befolkninger.

Center for Par

MFT ph.d.-studerende er uddannet i systemisk eller relational terapi. I hele livet eksisterer vi i en række relationer, som direkte og indirekte påvirker vort velbefindende.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

I Human Development and Family Science (HDFS) Ph.D. program, træner vi eleverne til at blive den næste generation af lærde, universitetsfakultet og forskere. Vores kandid ... [+]

I Human Development and Family Science (HDFS) Ph.D. program, træner vi eleverne til at blive den næste generation af lærde, universitetsfakultet og forskere. Vores kandidater har med succes opnået stillinger efter eget valg i nogle af landets førende akademiske institutioner.

HDFS-læseplanen behandler relationer og familieprocesser i nutidige familier, som f.eks. Samlepar, familier med skilsmisse og genbrud, militære familier og plejefamilier. Fakultetet er kendt for deres undersøgelse af børns venskaber, par dynamik, intim partner vold, forældremetoder, racemæssig socialisering, blandt andre emner.

CurriculumPåkrævede Core CoursesHOE 6366 Forskning Best Practices in Human SciencesCHD 5617 Professionel Udvikling i FCSFAD 5481 College Undervisning i FamilievidenskabFAD 5942 Supervised UndervisningCHD 6261 Teorier om børneudviklingFAD 6436 Theories of Family ScienceFAD 6930r Særlige emner i MFT: Family DiversityNødvendig forskning og statistikCHD 5915 ForskningsmetoderFAD 5700 Anvendt Forskning i Human SciencesFAD 6935r Særlige emner i FCS: Kvalitative metoder i FCSFAD 5912r Overvåget ForskningFAD 6917 Forskningsmetoder i FCSFAD 8964r Preliminære DoktorgradseksamenFAD 6980 AfhandlingFAD 8985r Dissertation Defense ExaminationData Analytiske Valgfag (eksempler)COM 5317 Indholdsanalyse i kommunikationsforskningEDF 5402 Adv. Emner i Analyse af Variance Apps.EDF 5406 Multivariate Analysis ApplicationsEDF 5409 årsagsmodelleringEDF 5410 Nonparametric Analysis ApplicationsSOW 6407 Survey Research MethodsSTA 5179 Anvendt OverlevelsesanalyseSTA 5856 tidsserier og prognosemetoderValgfrie kurser (eksempler)CHD 5618 Politikudvikling og -analyse i FCSCHD 5266 Avanceret børneudviklingCHD 5919 Tilskudsskrivning i FCSFAD 5263 Advanced Family StudiesFAD 5900 Læsninger i FCS (emner varierer)FAD 5906 Directed Individual Study (emner varierer)FAD 6930r Særlige emner i MFT: Intervention ResearchFAD 6916 Outcome Research i MFTForskningstræning... [-]
USA Tallahassee
August 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Doktorsprogrammet i Ægteskab og Familie Therapy (MFT) har en lang og rig historie. Programmet behandler familieprocesser og empirisk understøttede relationelle interventi ... [+]

Doktorsprogrammet i Ægteskab og Familie Therapy (MFT) har en lang og rig historie. Programmet behandler familieprocesser og empirisk understøttede relationelle interventioner til nutidens forskellige familier gennem engagementet i programmatisk forskning og avanceret klinisk forberedelse.

Vores vægt er at give den nødvendige uddannelse til at blive en lærer, der er veludstyret til en akademisk stilling, samtidig med at den kliniske ekspertise udvikles. Programmet er designet til at producere MFT-ledere, der investeres i at bidrage til videnskabelig viden gennem avancerede forskningsprogrammer.

Ægteskabs- og familieteraprogrammet ved Florida State University (FSU) er akkrediteret af Kommissionen om akkreditering af ægteskab og familieterapiuddannelse (COAMFTE). FSU er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools, Commission on Colleges.... [-]

USA Tallahassee
August 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk