Rocky Mountain College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om RMC

Rocky Mountain College er et boligkompleks, omfattende liberal arts college placeret under sandsten "rim-rocks" i et parklignende forstæder kvarter Billings, Montana, statens største og mest økonomisk livlige by. Rocky Mountain College er historisk relateret til Den Forenede Kirke af Kristus, United Methodist Church og Presbyterian Church (USA) - kirkesamfund, der traditionelt er forpligtet til at udøve viden, religiøs tolerance og gratis henvendelse og til sådanne værdier som service, samfund, og karakter.

Disse religionsrelaterede relationer har bidraget til at informere Collegeets mission og kernetemaer og er tydelige i kollegiets opgave at uddanne fremtidige ledere gennem liberale kunst og professionelle programmer, der dyrker kritisk tænkning, kreativt udtryk, etisk beslutningstagning, informeret statsborgerskab og professionel topkvalitet. Derudover fremmer kollegiet udviklingen af ​​hele personen og giver mulighed for at forbedre elevernes intellektuelle, følelsesmæssige, fysiske og åndelige vækst både på campus og gennem forbindelser i det lokale og globale samfund.

Collegeet, højt anerkendt regionalt for dets overordnede ekspertise, udtrykker sin mission gennem de centrale temaer af akademisk ekspertise, transformationslæring og fælles ansvar og ledelse. College fakultet er dedikeret til student-centrerede læring og bly-programmer, der omfatter et igangværende eksperiment ombord på den internationale rumstation og nationens første ubemandede fly certificering læseplan.

Rocky Mountain College prale af en rekord af succes aktiveret af en lav student-fakultet ratio (12: 1) og et generøst program for økonomisk støtte. 99% af eleverne modtager prispakker, der gennemsnitlig $ 24.000 pr. Studerende; Desuden fortsætter 97% af de studerende med at afslutte programmer eller karriere i deres ønskede felt. 52 kandidatstuderende - herunder en af ​​landets topflyvningsprogrammer - samt kandidatgrader i lægeassistentstudier, regnskabsførende og uddannelsesmæssige ledere tegner studerende fra 41 stater og 16 lande.

Collegeet for nylig slået grunden til en ny state-of-the-art videnskab bygning, der skal gennemføres i 2018. Nuværende strategiske initiativer omfatter videreudvikling af engagerede og erfaringsmæssige uddannelsesprogrammer, en forbedret første års erfaring, udvidede bachelorforskningsmuligheder, en Pathways for medicinsk videnskabsuddannelse og forbedrede akademiske støttetjenester. Rocky Mountain College er godt beliggende for at fuldføre den næste fase i udviklingen af ​​dets 139-årige udøvelse af de allerhøjeste forventninger om ekspertise.

Historien om RMC

Historien om Rocky Mountain College er virkelig en historie om tre gymnasier. Den første var Montana Collegiate Institute i Deer Lodge, som indskrev sin første klasse i 1878. Kort efter begyndte klasserne i Deer Lodge, Mont., Wesleyan College åbnet sine døre i Helena. I Billings begyndte det nuværende websted for Rocky Mountain College , Billings Polytechnic Institute (BPI) at rekruttere studerende fra hele landet ved århundredeskiftet. De tre skoler blev en enhed i 1947 - Billings Polytechnic Institute, som skulle blive Rocky Mountain College - Montana's første og fineste.

Studerende fra Rocky Mountain College har siden starten i 1878 været ledere. I 1947 bad eleverne om at omdøbe BPI til Rocky Mountain College . De tog det også på sig selv for at fremskynde udvidelsen af ​​kollegiet, og de konstruerede selv de nye bygninger som en måde at betale for deres undervisning. Sandsten klipper blev brudt fra Rimrocks og campus steg fra det omkringliggende landbrugsjord til at blive en af ​​de bedst vurderede gymnasier i Vesten.

I dag er RMC-studerende ikke alle de forskellige fra tidligere. Rocky Mountain College tiltrækker stadig og producerer ledere, som gør forskel på kollegiet og deres lokalsamfund.

Institut for Fredstudier

IPS logo

Beliggende på Campus Rocky Mountain College i Billings, Mont., Institut for Fredstudier "søger gennem uddannelse at udforske og fremme alternativer til vold i adfærd hos enkeltpersoner, grupper, organisationer, samfund og nationer." Denne mission statement er at lede os ned ad mange interessante veje, når vi kommer ind i vores tredje årti.

Kontakt RMC

Campus Adresse

Rocky Mountain College
1511 Poly Drive
Billings, MT
59102-1796

Placeringer

Billings

Rocky Mountain College

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig