The International University of Bio-Regenerative Sciences (IUBRS)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

IUBRS - Udnyttelse af ens potentiale gennem overlegen uddannelse og dannelse af værdier.

IUBRS, Det Internationale Universitet for Bioregenerative Videnskaber, definerer Bio-Regenerative Videnskaber som en gren af biologien, der har et stort potentiale inden for rendering af løsninger til forbedring af den samlede sundhed for menneskeheden. Biologiens altomfattende natur, da videnskaben kræver mere anerkendelse for sin grenvidenskab; Medicin. Som de fleste af os ved, at gamle helbredelsesvidenskaber som de gamle indiske helingsmetoder, gamle egyptiske helingsmetoder eller gamle græske helingsmetoder for at nævne nogle få, har alle bidraget til den konventionelle medicin, som vi kender, anerkender og har tillid til som mainstream, allopati eller vestlig medicin. Denne medicin har i årevis tjent os med at styre symptomatisk behandling sammen med forebyggende medicin.

Fakultetet for IUBRS gik et skridt videre for at imødekomme behovet for en institution med videregående uddannelse til at skabe en platform til at give anledning til et nicheområde såsom Bio-Regenerative Sciences for at skaffe en avenue, som konventionel og mainstream uddannelsesinstitution ellers ikke ville eller udforske senere at debattere, udfordre og konstruktivt konstruere vidensorganet omkring bioregenerative videnskaber. Tak til investorstifterne, der har betroet denne sti til fakultetet for at levere denne platform til medkandidater, dvs. studerende ved IUBRS, til at udforske Bio-Regenerative Sciences ved at overholde rammerne om kompetencebaseret uddannelse (CBE) for at evaluere realistisk målbart resultat til de studerendes mål sammen med IUBRS's BRS-udviklingsmål.

Denne platform oprettet for at give eleverne en kompetencebaseret uddannelseserfaring for at nå det institutionelle og personlige mål som følger:

  • At skabe en platform for bioregenerative videnskaber til at erhverve en ramme, der gør det muligt for elever at udforske en selvstyret vision om at styre videnindsamling inden for regenerativ medicin.
  • At sætte elever i stand til at samudvikle deres kompetence inden for de målbare grænser for videnskaberne til at opfatte et vidensorgan i deres nicheområde inden for bioregenerative videnskaber.
  • For at give en omfattende dialog til at gnist og vokse mellem fakultet, stipendiater og kandidater i retning af at konstruere indholdet af bioregenerative videnskaber og disciplin som et produkt af interaktion og videnskabelig forstærkning.

Bio-regenerativ videnskab

Bio-Regenerative Science (BRS) er en tværfaglig gren (felt) inden for biologisk videnskab, der undersøger og dialoger anvendelsen af stoffer af naturlig oprindelse, naturligt forekommende stoffer og produkter fra bioteknologisk produktion, der er målrettet mod beskadigede celler, reparation og / eller udskiftning af beskadigede væv og organer, samt, der virker via den interferens og stimulering af biologiske processer på celleniveau, hvilket resulterer i tilbageførsel biologiske alder, en tilbageførsel af patologiske mekanismer bag degeneration og aktivering af reparation Pathways .

Placeringer

New Castle

Address
3411, Silverside Road,
Tatnall Building #104 Street

19810 New Castle, Delaware, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: