Læs den officielle beskrivelse

Det var TS Eliot, der spurgte:

 • Hvor er oplysningerne i dataene?
 • Hvor er kendskabet til oplysningerne?
 • Hvor er visdommen i viden?

Verden er oversvømmet med data, information og viden. Dette er udgangspunktet for konventionelle skoler og universiteter. Men hvad der er behov for mere kritisk end nogensinde, er transformative læringsprocesser, som giver eleverne mulighed for at engagere sig i personlig omdannelse og at navigere gennem disse farlige tider med visdom. wisdom For at gøre dette skal uddannelse være holografisk. Studerende kræver uddannelsesmæssige oplevelser, der er fuldstændig nedsænkende og multi-sensoriske, især på et tidspunkt, hvor økonomiske og politiske forhold gør det i stigende grad udfordrende for folk at rejse lange afstande til traditionelle universiteter og personlige kurser. Samtidig gør udviklingen inden for web- og telefonteknologi kombineret med social networking teknologi det muligt at lære og virtuelle samfundsbygninger på en måde, der ikke er muligt før. Det er her, hvor Ubiquity's Wisdom School karakteriseres.

Full Spectrum Transformational Learning

The Wisdom School er dedikeret til at give det, vi kalder fuldspektret transformationslæring . Denne tilgang animerer den multi-sensoriske studerende ved at kombinere det bedste af onlineundervisning, blandet med den nyeste sociale netværksteknologi, og infunderes med personers intellektuelle, kreative og rituelle møder. Hele kontinuumet er designet til både at katalysere personlig omdannelse og pleje modstandsdygtig samfund. Det er transformerende, fordi målet er at katalysere personlig og professionel vækst og udvikling. Det er hele spektret, fordi det giver en række nye online / i-personers læringsmoduler designet til at være Pathways for deltagelse, der er både fuldt fordybende og flerdimensional. Denne fremgangsmåde opbygger modstandsdygtige samfund, fordi det dyrker kapaciteter for samarbejde og sammenhæng. Kernen i denne måde at lære på er skabelsen af læringsportaler, der udholder sig over tid, skaber samfund som et mål, der er lig med det at lære sig selv. Læring og samfundsbygning bliver således to sider af samme mønt: At lære som samfund og samfundsbygning som læring - i virkeligheden både midlerne og slutningen af, hvad The Wisdom School tilbyder som den fulde spektrum transformations oplevelse.

Visdom som livsstil

I hjertet af The Wisdom School er udøvelsen af alt = "visdom. Hvis du tænker på, hvordan du ved hvad du ved, sandsynligvis kommer to epistemologier til at tænke på. Den ene er baseret på åbenbaret sandhed, grundlaget for de Abrahams religioner. Moses, der modtager Torah eller Kristus, korsfæstet og opstandet, eller Mohammed, der reciterer Koranen, er sandheden i vestlige religiøse termer noget, der i sidste ende kommer fra Gud og skal tro og adlydes. Den anden måde at vide er den videnskabelige metode baseret på aggregeringen af data, test af hypoteser og udvikle mere præcise teorier. Videnskab er rationalitetsvej og intellektuel logik, der søger certainties af verificerbar viden. De gamle grækere tilbød en tredje måde at vide. Socrates hædrede guddommelig åbenbaring og videnskabelig undersøgelse, men han troede på, at den største forpligtelse til at orientere ens liv er udforskningen af ultimative spørgsmål. For den socratiske søgen er den mest dybtgående måde at kræve ultimative værdier er gennem sandhed forfulgt, ikke sandhed afsløret eller viden aggregeret. Religioner søger svar og er derfor baseret på dogmatisk tro. Videnskab søger viden og er således baseret på certificerbare fakta. Forfølgelsen af alt = "visdom er at leve i spørgsmålene og dermed være åben for personlig omdannelse. The Wisdom School engagerer sig i alle disse måder at kende i sin stræben efter sandhed. Det betyder, at alt =" visdom er mere en måde at livet end en tør intellektuel virksomhed. Forfølgelsen af alt = "visdom fører til en stadigt dybere alchemisk metamorfose af psyke, hjerte, sind, krop og sjæl. The Wisdom School er stærkt forankret i denne socratiske tradition. Begrebet sandhed forfølges er hjørnestenen og grundlaget for alt vi står for og ligger i centrum for alle vores programmer, kurser og begivenheder. "Sandheden blænder gradvist, ellers ville verden være blind." -Emily Dickinson phd wisdom studies

Er The Wisdom School den rigtige pasform for mig?

Ubiquity's Wisdom School er en kandidatskole for modne fagfolk, der ønsker at sætte sig ind i en større sammenhæng med at leve og lære. Vores programmer hjælper dig med at gå ud over grænserne for konventionel forståelse og adfærd og til et mere autentisk liv. The Wisdom School giver en enestående mulighed for at uddybe din åndelig vækst og personlig udvikling inden for rammerne af akademisk studie . Hvor ellers kan du gå til både engagere sig i dyb åndelig og personlig forvandling og opnå en kandidatgrad på samme tid? Hvis et af følgende udsagn er sandt for dig, kan The Wisdom School bare være det, du leder efter:

 • Du har haft en vellykket karriere, men føler, at det ikke er nok til et meningsfuldt liv.
 • Du er moden og er allerede på en åndelig vej, men søger mere stringent og grundig læring.
 • Du søger en akademisk integreret tilgang til personlig og professionel transformation.
 • Du er ligeglad med det store billede og ønsker at udforske muligheder for forandring på et dybere niveau.
 • Du er forpligtet til livslang læring i dialog med medspurgte - som en proces, ikke et slutpunkt.
 • Du har gaver til at dele, at verden lettere vil acceptere, hvis du er legitimeret.
 • Du ønsker at integrere de indre og ydre aspekter af dit væsen.

Ubiquity's Visdomskole giver dig mulighed for at:

 • Lead et mere autentisk, meningsfuldt liv.
 • Genopfinde dig selv.
 • Påstår din magt.
 • Oplev dit selvværd.
 • Vær en del af et plejende, støttende fællesskab.

Hvordan adskiller The Wisdom School sig fra andre kandidatskoler?

Hvis du tænker på din tidligere erfaring i de fleste konventionelle skoler, var du formentlig uddannet til at huske information og udtrykke dig analytisk i prøver og semesterpapirer. Fra vores synspunkt er dette vigtigt, men ikke tilstrækkeligt til sand lærdom. Den konventionelle og næsten eksklusive vægt på intellektuel rigor er kun den ene ende af kontinuummet, der udgør en reel uddannelse. Ægte læring har også brug for en indre dimension. Det kræver så meget vægt på krop, hjerte og sjæl som på sindet. Det latinske ord lærer betyder "tegning" og blev oprindeligt brugt til uddannelse af god grund. At uddrage hvad der er indenfor er kernen i sand lærdom. Det er, hvad visdomskolen søger at katalysere. Vi opfordrer vores studerende til selv at vælge de kurser, der mest forbedrer deres personlige færdigheder samt faglig udvikling. Vi har konsekvent konstateret, at de bedste efterklassepapirer er dem der understreger forholdet mellem det, du lærer i løbet af klassen, og hvordan det påvirker din personlige vækst. Kun hvis der er sjælvækst, er det kun om der er så meget strenghed, der involverer personlig fornyelse, da der omgiver intellektets eksistens, at lære transformerende. Denne vægt på et integreret forhold mellem læring og personlig udvikling er, hvad der gør os til en visdomskole. Det er derfor, vi sporer vores slægt tilbage til antikvitets visdomskoler, som ligesom vores visdomskole var motiveret ved at styrke sjælens rejse mod sit fulde udtryk for menneskets potentiale. Platon, hvis akademi var det oprindelige universitet, sagde, at al sand læring var en huske, en proces der førte til "udvidelsen af sjælen".

For os er visdom en løbende proces med at gå ud over grænserne for konventionel tænkning for at omfavne en mere omfattende bevidsthed om det mulige. Det er ikke noget, der kan opnås en gang for alle. Det er en løbende uddybning af udforskning af stadig større integrationsniveauer mellem indre og ydre dimensioner af ens liv. I sidste ende er udøvelsen af visdom baseret på villigheden til at leve i vores spørgsmål . Det er en evig undersøgelse af mysteriet, der undergår hele livet. Historien har nået et kritisk tidspunkt, når både kriser og muligheder er vrimlede. Vi skal alle være involveret i at genforestille vores personlige liv, vores samfunds og trivsel på planeten. Helt bogstaveligt er fremtiden for os, og kun en ny visdomskultur, der består af højt integrerede mennesker, vil se os igennem. Hvordan du personlig udvikler, hvilke gaver du bringer ind i verden, og hvor effektivt du bringer disse gaver til dit samfund, er alle afgørende for, hvordan vores fremtid vil udfolde sig. Hvis du ved, at du er her for at hjælpe med at frembringe den nye, der er tiltrukket af at dyrke dine gaver inden for en læringssamfundsindstilling, motiveret af et spørgsmålslært liv og en udforskning af mysterium, så kan The Wisdom School være den rigtige egnethed til dig. wisdom school

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

The Wisdom School at Ubiquity University

DMin-graden er en af de professionelle doktorgrader. Som en MD (Doctor of Medicine), en JD (Doktor i Juridik), EdD (Doctor of Education) eller DBA (Doctor of Business), e ... [+]

DMin i engageret visdom

Vores DMin-program er åbent for et spektrum af discipliner og interesser. Det sigter mod at løse en række problemer på stort set alle områder af menneskelig og økologisk interesse. Vores ph.d.-program er dedikeret til at hjælpe dig med at forme og skabe en ny global civilisation, så den menneskelige art kan lære at fungere som ansvarlige og respektfulde ledere af vores større planetære økosystem.

På alle niveauer i ph.d.-processen understøttes du af mentorer og trænere. Du bliver forpligtet til at tage visse kerne kurser og vil have frihed til at designe resten af dit program i samråd med dine mentorer og dekan for kandidatstudier.

Studerende kan vælge kurser fra enten indenfor Ubiquity eller udenfor Ubiquity. Det betyder, at hvis der er et kursus, skal du tage det, der tilbydes gennem en anden institution, du er fri til at gøre det. Ubiquity's personlige kurser er også tilgængelige for ph.d.-kredit.... [-]

USA USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
The Wisdom School at Ubiquity University

Vores Ph.D. Grad er den strengeste grad vi tilbyder, som kræver færdiggørelse af 24 semesterkreditter plus 36 point opnået til doktorsafhandling og et formelt forsvar af ... [+]

Global PhD

Vores globale ph.d.-program er åbent for et spektrum af discipliner og interesser. Det sigter mod at løse en række problemer på stort set alle områder af menneskelig og økologisk interesse. Vores ph.d.-program er dedikeret til at hjælpe dig med at forme og skabe en ny global civilisation, så den menneskelige art kan lære at fungere som ansvarlige og respektfulde ledere af vores større planetære økosystem.

På alle niveauer i ph.d.-processen understøttes du af mentorer og trænere. Du bliver forpligtet til at tage visse kerne kurser og vil have frihed til at designe resten af dit program i samråd med dine mentorer og dekan for kandidatstudier.

Studerende kan vælge kurser fra enten indenfor Ubiquity eller udenfor Ubiquity. Det betyder, at hvis der er et kursus, skal du tage det, der tilbydes gennem en anden institution, du er fri til at gøre det. Ubiquity's personlige kurser er også tilgængelige for ph.d.-kredit.... [-]

USA USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
Location address
USA Online, US
Social Media