The Wisdom School at Ubiquity University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

  • Du har gaver til at dele at verden lettere vil acceptere, hvis du credentialed.
<li>Du &oslash;nsker at integrere den indre og ydre aspekter af dit v&aelig;sen.</li>

Wisdom School tilbyder dig mulighed for at:

  • Bly en mere autentisk, meningsfuldt liv.
  • Genopfinde dig selv.
  • Gør krav på din magt.
  • Oplev din selvværd.
  • Bliv en del af en nærende, støttende fællesskab.

Hvordan visdom Skole adskiller sig fra andre forskerskoler?

Hvis du tænker om din tidligere erfaring i de fleste konventionelle skoler, var du sandsynligvis uddannet til at huske informationer og udtrykke dig analytisk i test og sigt papirer.

Fra vores synspunkt er det vigtigt, men ikke tilstrækkeligt til ægte læring. Den konventionelle og næsten udelukkende vægt på intellektuel stringens er kun den ene ende af kontinuum, der udgør reel uddannelse.

Ægte læringsbehov også en indre dimension. Det skal så meget vægt på krop, hjerte og sjæl som på sindet. Det latinske ord educare betyder "tegning frem" og blev oprindeligt brugt til uddannelse med god grund. Tegning frem, hvad der er inden for, er kernen i den sande lære. Det er hvad Wisdom School søger at katalysere.

Vi opfordrer vores studerende til selv at vælge de kurser, som de fleste øge deres personlige, såvel som faglig udvikling. konsekvent fundet, at de bedste post-klasse papirer er dem, der understreger forholdet mellem det du lærer i undervisningen, og hvordan dette påvirker din personlige vækst. Kun hvis der er sjæl vækst, men kun hvis der er så meget stringens involverer personlig fornyelse, da der er omkring nøjagtigheden af ​​intellektet, er at lære transformerende.

Denne vægt på en integreret sammenhæng mellem læring og personlig udvikling er det, der gør os til en visdom skole. Det er derfor, vi spore vores afstamning tilbage til visdom skoler af antikken, der ligesom Wisdom School of kandidatstudier, var motiveret ved at forbedre sjælens rejse mod sin fulde udtryk for det menneskelige potentiale.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se MA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Doktor i Ministeriet (DMin) i Engageret Visdom

på universitet Fuldtid September 2019 USA USA Online

DMin-programmet omfatter 40-semesters credits plus en afhandling, der skal udfyldes inden for en periode på fem år fra studiestart. Udvidelser til en række personlige, familie og faglige grunde er tilladt. Vi er opmærksomme på, at alle vores elever er fagfolk med mange forpligtelser og ansvar, og vi er parat til at arbejde sammen med hver elev for at sikre, at der er nok tid til at afslutte studiet og afhandlingen. [+]

Adgangskrav

Studerende skal have en kandidatgrad eller dens ækvivalens. En ækvivalens består af dokumenteret træning ud over en bachelorgrad, der svarer til timer og krav til en kandidatgrad.

En afsluttet Ubiquity University Admissions ansøgning skal indleveres til Office of Admissions.

Studerende opfordres til at tilhøre et akademisk forskningsbibliotek i det område, de bor i.Gradskrav

DMin-programmet omfatter 40-semesters credits plus en afhandling, der skal udfyldes inden for en periode på fem år fra studiestart. Udvidelser til en række personlige, familie og faglige grunde er tilladt. Vi er opmærksomme på, at alle vores elever er fagfolk med mange forpligtelser og ansvar, og vi er parat til at arbejde sammen med hver elev for at sikre, at der er nok tid til at afslutte studiet og afhandlingen. Ansøgninger om videreførelse skal indsendes til dekan for doktorandstudier, når en studerende kræver yderligere tid i løbet af de fem år.... [-]


Phd i visdom undersøgelser

på universitet Fuldtid September 2019 USA USA Online

Vores Ph.D. Grad er den strengeste grad vi tilbyder, kræver afslutningen af ​​48 semester kreditter og en formel forsvar af afhandlingen i en mundtlig eksamen ved afslutningen af ​​afhandlingen processen. [+]

Vores Ph.D. Grad er den strengeste grad vi tilbyder, kræver afslutningen af ​​48 semester kreditter og en formel forsvar af afhandlingen i en mundtlig eksamen ved afslutningen af ​​afhandlingen processen.

Ph.d. grad er generelt betragtes som et forsknings-grad, og er typisk søges af dem, der stræber efter at nå det højeste niveau af videnskabelig forskning i et bestemt område af interesse. Det kræver en omfattende litteraturgennemgang og afhandlingen skal være et originalt bidrag til området for undersøgelsen. Ved Wisdom School of kandidatstudierVi understreger også behovet for både hoved og hjerte i samme grad i alle vores grader, herunder Ph.D. Dette er et vigtigt punkt, fordi hovedet-hjerte kontinuum er et centralt aspekt i vores tilgang til læring og er indarbejdet i alle vores programmer. Alle vores Intensives, ligesom alle vores uddannelser, udfordre den studerende til at balancere hoved, hjerte, krop og sjæl. Ph.d. er ikke en undtagelse til dette, men dens vigtigste eksemplificering.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
USA Online, US