The Wisdom School at Ubiquity University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det var TS Eliot, der spurgte:

 • Hvor er oplysningerne i dataene?
 • Hvor er kendskabet til oplysningerne?
 • Hvor er visdommen i viden?

Verden er oversvømmet med data, information og viden. Dette er udgangspunktet for konventionelle skoler og universiteter. Men hvad der er brug for mere kritisk end nogensinde, er transformative læringsprocesser, som giver folk mulighed for at engagere sig i personlig omdannelse og dygtigt at navigere gennem disse farlige tider med visdom. wisdom For at gøre dette skal uddannelse være holografisk. Mennesker kræver uddannelsesmæssige oplevelser, der er fuldstændig efterdybende og multi-sensoriske, især på et tidspunkt, hvor økonomiske og politiske forhold gør det i stigende grad udfordrende for folk at rejse lange afstande til traditionelle universiteter og personlige kurser. Samtidig gør udviklingen inden for web- og telefonteknologi kombineret med social networking teknologi det muligt at lære og virtuelle samfundsbygninger på en måde, der ikke er muligt før. Det er her, hvor Videnskabsskoleuddannelsens særpræg begynder.

Full Spectrum Transformational Learning

The Wisdom School er dedikeret til at give det, vi kalder fuldspektret transformationslæring. Fuldt spektrum transformationslæring animerer den multi-sensoriske studerende. Det kombinerer det bedste af online uddannelse, blander det med den nyeste sociale netværksteknologi, infunderer den med personlige intellektuelle, kreative og rituelle møder og designer hele kontinuum både for at katalysere personlig omdannelse og pleje modstandsdygtige samfund. Det er transformerende, fordi målet er at katalysere personlig og professionel vækst og udvikling. Det er fuldt spektrum, fordi det tilbyder en række nye online / i-person læring moduler designet til at være Pathways af deltagelse, der er fuldt nedsænkning og multi-dimensionelle. Det bygger modstandsdygtige samfund, fordi det dyrker kapacitet for samarbejde og sammenhæng. Fuldt spektrum transformationslæring animerer den multi-sensoriske studerende. I hjertet af det fulde spektrum er transformationslæring skabelsen af læringsportaler, som udholde sig over tid, skaber samfund som et mål, der svarer til det at lære sig selv. Læring og samfundsbygning bliver således to sider af samme mønt: læring som fællesskab og samfundsbygning som læring. Læring og fællesskab bliver således både midlerne og slutningen af, hvad The Wisdom School repræsenterer i den fulde spektrum transformations oplevelse.

Visdom som livsstil

I hjertet af The Wisdom School of Graduate Studies er udøvelsen af alt = "visdom. Hvis du tænker på, hvordan du ved, hvad du ved, kommer to epistemologier sandsynligvis til at tænke på. Den ene er baseret på åbenbaret sandhed, grundlaget for de Abrahams religioner . Om Moses modtager Torah eller Kristus korsfæstet og opstandet, eller Mohammed reciterer Koranen, er sandheden i vestlige religiøse udtryk noget, der i sidste ende kommer fra Gud og skal tro og adlydes. Den anden måde at vide er den videnskabelige metode baseret på aggregering af data, test hypoteser og udvikling af mere præcise teorier. Videnskab er vejen for rationalitet og intellektuel logik, der søger certainties af verificerbar viden. De gamle grækere tilbød en tredje måde at kende på. Sokrates ærede guddommelig åbenbaring og videnskabelig undersøgelse, men han troede, at den største forpligtelse til at orientere sit liv er udforskningen af ultimative spørgsmål. For den socratiske søgen er den mest dybtgående måde at kræsne ultimative værdier er gennem sandhed forfulgt, ikke sandhed afsløret eller viden aggregeret. Religioner søger svar og er således baseret på dogmatisk tro. Videnskab søger viden og er således baseret på certificerbare fakta. Forfølgelsen af alt = "visdom er at leve i spørgsmålene og dermed være åben for personlig omdannelse. The Wisdom School engagerer sig i alle disse måder at kende i sin stræben efter sandhed. Det betyder, at alt =" visdom er mere en måde at livet end en tør intellektuel virksomhed. Forfølgelsen af alt = "visdom fører til en stadig dybere alchemisk metamorfose af psyke, hjerte, sind, krop og sjæl. The Wisdom School er stærkt forankret i denne socratiske tradition. Begrebet sandhed forfølges er hjørnestenen og grundlaget for alt vi står for og ligger i centrum for alle vores programmer, kurser og begivenheder. "Sandheden blænder gradvist, ellers ville verden være blind." -Emily Dickinson phd wisdom studies

Er The Wisdom School of Graduate Studies den rigtige egnethed til mig?

Wisdom School er en kandidatskole for modne fagfolk, der ønsker at sætte sig ind i en større sammenhæng med at leve og lære. Vores programmer hjælper dig med at gå ud over grænserne for konventionel forståelse og adfærd og til et mere autentisk liv. Visdomskolen giver en enestående mulighed for at uddybe din åndelig vækst og personlig udvikling inden for rammerne af akademiske grader. Hvor ellers kan du gå, hvor du kan engagere dig i dyb åndelig og personlig forvandling og få kandidatgrader på samme tid? Hvis et af følgende udsagn er sandt for dig, kan The Wisdom School bare være det, du leder efter:

 • Du har haft en vellykket karriere, men føler, at det ikke er nok til et meningsfuldt liv.
 • Du er moden og er allerede på en åndelig vej, men søger mere stringent og grundig læring.
 • Du søger en akademisk integreret tilgang til personlig og professionel transformation.
 • Du er ligeglad med det store billede og ønsker at udforske muligheder for forandring på et dybere niveau.
 • Du er forpligtet til livslang læring i dialog med medspurgte - en proces, ikke et slutpunkt.
 • Du har gaver til at dele, at verden lettere vil acceptere, hvis du er legitimeret.
 • Du ønsker at integrere de indre og ydre aspekter af dit væsen.

Visdomskole giver dig mulighed for at:

 • Lead et mere autentisk, meningsfuldt liv.
 • Genopfinde dig selv.
 • Påstår din magt.
 • Oplev dit selvværd.
 • Vær en del af et plejende, støttende fællesskab.

Hvordan adskiller The Wisdom School sig fra andre kandidatskoler?

Hvis du tænker på din tidligere erfaring i de fleste konventionelle skoler, var du formentlig uddannet til at huske information og udtrykke dig analytisk i prøver og semesterpapirer. Fra vores synspunkt er dette vigtigt, men ikke tilstrækkeligt til sand lærdom. Den konventionelle og næsten eksklusive vægt på intellektuel rigor er kun den ene ende af kontinuummet, der udgør en reel uddannelse. Ægte læring har også brug for en indre dimension. Det har brug for så meget vægt på krop, hjerte og sjæl som på sindet. Det latinske ord lærer betyder "tegning" og blev oprindeligt brugt til uddannelse af god grund. At uddrage hvad der er indenfor er kernen i sand lærdom. Det er, hvad visdomskolen søger at katalysere. Vi opfordrer vores elever til selv at vælge de kurser, der mest forbedrer deres personlige færdigheder samt faglig udvikling. konsekvent fandt ud af, at de bedste efterklassepapirer er dem der understreger forholdet mellem det du lærer i løbet af klassen og hvordan det påvirker din personlige vækst. Kun hvis der er sjælvækst, er det kun om der er så meget strenghed, der involverer personlig fornyelse, da der omgiver intellektets eksistens, at lære transformation. Denne vægt på et integreret forhold mellem læring og personlig udvikling er, hvad der gør os til en visdomskole. Det er derfor, vi sporer vores slægt tilbage til antikvitetens visdomskoler, som ligesom The Wisdom School of Graduate Studies blev motiveret ved at forbedre sjælens rejse mod sit fulde udtryk for menneskelige potentialer. Platon, hvis akademi var det oprindelige universitet, sagde, at al sand læring var en huske, en proces, der førte til "udvidelsen af sjælen." For os er visdom en løbende proces med at gå ud over grænserne for konventionel tænkning for at omfavne en mere omfattende bevidsthed om det mulige. Det er ikke noget, der kan opnås en gang for alle. Det er en kontinuerlig uddybning af udforskning af stadig større integrationsniveauer mellem indre og ydre dimensioner af ens liv. I sidste ende er udøvelsen af visdom baseret på villigheden til at leve i vores spørgsmål. Det er en evig undersøgelse af mysteriet, der undergår hele livet. Historien har nået et kritisk tidspunkt, når både kriser og muligheder er vrimlede. Vi skal alle være involveret i at forestille os vores personlige liv, vores samfunds og trivsel på planeten. Helt bogstaveligt er fremtiden for os, og kun en ny visdomskultur, der består af højt integrerede mennesker, vil se os igennem. Hvordan du personlig udvikler, hvilke gaver du bringer ind i verden, og hvor effektivt du bringer disse gaver til dit samfund, er alle afgørende for, hvordan vores fremtid vil udfolde sig. Hvis du ved, at du er her for at hjælpe med at frembringe det nye, der er tegnet for at dyrke dine gaver inden for en læringssamfundsindstilling, motiveret af et spørgsmål, der førte til liv og udforskning af mysterium, så kan The Wisdom School være den rigtige egnethed til dig. wisdom school

Pathways

Wisdom Graduate School's fuldspektret transformationslæring tilbyder en række forskellige Pathways hvorigennem du kan gå i gang med dit særlige studium eller forespørgsel. De er designet som Pathways for deltagelse, herunder arkivmateriale, videoklip, eksperimenter i fælles opholdsrum, virtuelle seminarer, community opkald, og-kernen i vores graduate skole-i-person, seminarer og pilgrimsrejser. Følgende er flere af studieretninger, du kan opleve gennem disse forskellige modaliteter.

 • VIDDOMSTUDIER
 • EARTH WISDOM OG PRIMORDIAL MIND
 • SACRED LEADERSHIP: The Wisdom Factor
 • UNDERSØGELSE AF KANTEN
 • pilgrimsrejser
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se PhD » Se MA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

PhD

Doktor i Ministeriet (DMin) i Engageret Visdom

på universitet Fuldtid September 2019 USA USA Online

DMin-programmet omfatter 40-semesters credits plus en afhandling, der skal udfyldes inden for en periode på fem år fra studiestart. Udvidelser til en række personlige, familie og faglige grunde er tilladt. Vi er opmærksomme på, at alle vores elever er fagfolk med mange forpligtelser og ansvar, og vi er parat til at arbejde sammen med hver elev for at sikre, at der er nok tid til at afslutte studiet og afhandlingen. [+]

Adgangskrav

Studerende skal have en kandidatgrad eller dens ækvivalens. En ækvivalens består af dokumenteret træning ud over en bachelorgrad, der svarer til timer og krav til en kandidatgrad.

En afsluttet Ubiquity University Admissions ansøgning skal indleveres til Office of Admissions.

Studerende opfordres til at tilhøre et akademisk forskningsbibliotek i det område, de bor i.Gradskrav

DMin-programmet omfatter 40-semesters credits plus en afhandling, der skal udfyldes inden for en periode på fem år fra studiestart. Udvidelser til en række personlige, familie og faglige grunde er tilladt. Vi er opmærksomme på, at alle vores elever er fagfolk med mange forpligtelser og ansvar, og vi er parat til at arbejde sammen med hver elev for at sikre, at der er nok tid til at afslutte studiet og afhandlingen. Ansøgninger om videreførelse skal indsendes til dekan for doktorandstudier, når en studerende kræver yderligere tid i løbet af de fem år.... [-]


Phd i visdom undersøgelser

på universitet Fuldtid September 2019 USA USA Online

Vores Ph.D. Grad er den strengeste grad vi tilbyder, kræver afslutningen af ​​48 semester kreditter og en formel forsvar af afhandlingen i en mundtlig eksamen ved afslutningen af ​​afhandlingen processen. [+]

Vores Ph.D. Grad er den strengeste grad vi tilbyder, kræver afslutningen af ​​48 semester kreditter og en formel forsvar af afhandlingen i en mundtlig eksamen ved afslutningen af ​​afhandlingen processen.

Ph.d. grad er generelt betragtes som et forsknings-grad, og er typisk søges af dem, der stræber efter at nå det højeste niveau af videnskabelig forskning i et bestemt område af interesse. Det kræver en omfattende litteraturgennemgang og afhandlingen skal være et originalt bidrag til området for undersøgelsen. Ved Wisdom School of kandidatstudierVi understreger også behovet for både hoved og hjerte i samme grad i alle vores grader, herunder Ph.D. Dette er et vigtigt punkt, fordi hovedet-hjerte kontinuum er et centralt aspekt i vores tilgang til læring og er indarbejdet i alle vores programmer. Alle vores Intensives, ligesom alle vores uddannelser, udfordre den studerende til at balancere hoved, hjerte, krop og sjæl. Ph.d. er ikke en undtagelse til dette, men dens vigtigste eksemplificering.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
USA Online, US