Læs den officielle beskrivelse

Om Mizzou

Universitetet i Missouri blev grundlagt i 1839 i Columbia som det første offentlige universitet vest for Mississippi-floden. I dag, med en tilmelding på mere end 30.000 studerende, 13.000 fuldtidsansatte og 317.000 alumni, er Mizzou en vigtig investering for staten og nationen.

111522_pexels-photo-937481.jpeg

MU studerende repræsenterer hvert Missouri county, alle 50 stater og 100 lande. På baggrund af kvaliteten af undervisning, forskning og stipendium er MU en af kun 60 offentlige og private amerikanske universiteter inviteret til medlemskab i den prestigefyldte Association of American Universities. AAU medlemskab hjælper Mizzou tiltrække ekstern finansiering og rekruttere top fakultet og studerende.

Statens største og mest omfattende universitet, Mizzou har mere end 300-graders programmer - herunder mere end 90 online-muligheder - gennem 19 gymnasier og skoler og er et af kun seks offentlige universiteter landsdækkende, der kan kræve en lægeskole, veterinærmedicinsk college og en lovskole på samme campus.

Universitetets nationalt fremtrædende fakultet bringer opdagelser ind i klasseværelset, offentliggør mere end 1.600 bøger og videnskabelige artikler hvert år og bruger årligt $ 248 millioner på videnskabelig forskning; de tegner sig for omkring 70 procent af de forsknings dollars, der flyder til statens offentlige universiteter.

Mizzou-studerende aftager i gennemsnit i 4,2 år. Mere end 40 procent af rekordet 9.150 grader tildelt sidste år var inden for videnskab, teknologi, teknik, matematik og sundhed. Blandt Missouri offentlige universiteter giver MU 27 procent af bachelorgrad, 23 procent af kandidatgrad og 62 procent af ph.d.-grader.

Graduate programmer, professionelle skoler og opdagelsen af ny viden gennem forskning tilføjer uovertruffen værdi til en MU grad. Studerende nyder godt af praktisk uddannelse, mens de bidrager med over 250.000 timers samfundstjeneste årligt, deltager i bachelorforskning og udnytter Missouris største studie i udlandet.

Tilskuere over hele verden investerer i MU ved at lave private gaver til stipendier, akademiske programmer, faciliteter og livsforandrende forskning. Hundreder deltager i universitetets $ 1,3 milliarder Mizzou: Vores tid til blykampagne for at give ressourcer til fremtidens fremtid, støtte signaturforskningscentre og -institutter og brænde en campusrenæssance.

Udpeget en botanisk have, har MU's 1.262 hektar store campus mere end 42.000 planter og træer i mange tematiske og særlige samlingsindstillinger. Mange universitetsbygninger er opført på National Register of Historic Places.

Borgerne på tværs af staten forbinder med Mizzou ved at deltage i udvidelsesprogrammer i hvert amt, besøger MU Health Care-specialister, konkurrerer i statslige konkurrencer i MU-faciliteter og jubler på Missouri Tigers på atletiske arrangementer. Et medlem af den sydøstlige konference, Mizzou's NCAA Division I atletiske program har 20 sportsgrene, mange rangeret i top 25 nationalt.

Harry S Truman School of Public Affairs

"Truman School er som en udvidet familie bestående af individer, der bringer et væld af viden, færdigheder, erfaringer og indsigter, der fortsat vil have store konsekvenser for vores lokale og globale samfund. Det er en ære at have delet med og lært af , fakultet / medarbejdere og studerende både i dette hjem væk fra hjemmet. "

-Jamie Crockett, Mid-karriere MPA studerende

"Da jeg begyndte min erfaring med Truman-skolen, blev jeg straks taget med, hvordan klassen blandede det teoretiske og det praktiske på en måde, der gav perfekt mening til erhvervsmæssig offentlig service. Når jeg nærmer mit sidste semester af programmet, føler jeg mig godt udstyret til at oversætte de færdigheder, jeg har opnået gennem mine klasser og forskning i en professionel indstilling. "

-Sam Bezjak, 2. årig MPA-studerende

"Det forundrer mig, hvordan Truman-skolen integrerer kursusarbejde, faglig udvikling, netværk og karrierevej udvikling, og vi understreger os altid for et udfordrende, støttende og meget kulturelt forskelligt miljø."

-Adity Nur, 1. årig MPA-studerende

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

PhD

University of Missouri Truman School of Public Affairs

Doktorand samarbejder med Truman School fakultetet, der repræsenterer omfattende ekspertise, herunder ledelse, lov og offentlig politik; børnepolitik; uddannelsespolitik; ... [+]

Ph.d.-program i offentlige anliggender

Truman School tilbyder små klasser, tætte relationer med fakultet mentorer, og muligheder for at deltage i løbende forskning. Studerende får en rig akademisk erfaring på vej til succesfulde og tilfredsstillende karriere i offentlige anliggender. Når vores studerende er færdige, er de fuldt engagerede eksperter i deres underfelt med brede perspektiver.

Truman-skolen er dybt tværfaglig. Fagets mangfoldige faglige uddannelse giver eleverne mulighed for at udforske mange teoretiske og metodologiske perspektiver og flere måder at tænke på samfundsvidenskabelig forskning.

Doktorsstuderende tager klasser og gennemfører forskning med fakultet fra en række discipliner i Truman School og hele University of Missouri. Tæt arbejde med fakultet gennem forskningsassistenter og afhandlingsprocessen opmuntrer eleverne til at anvende forskellige perspektiver på virkelige problemer og at udvikle nye måder at løse problemer på i offentlig orden og offentlig administration.... [-]

USA Columbia
August 2019
Fuldtid
Deltid
5 - 8 år
på universitet
Læs mere på dansk