University of Illinois at Urbana-Champaign

Introduktion


Hvorfor Illinois?

US News and World Report vurderer College of Engineering på University of Illinois at Urbana-Champaign som det sjette bedste program for kandidatstudier, og College of Business er rangeret som det trettende bedste program for bachelorstudier i USA.

University of Illinois blev netop rangeret som nr. 1 for offentlige universiteter i Midtvesten for bedste ROI

I årenes løb har tretten fakultetsmedlemmer og elleve medlemmer af alumni på University of Illinois at Urbana-Champaign modtaget Nobelprisen i videnskab og økonomi. Ti af Pulitzer -prisvinderne er fra fakultetet og alumner ved dette universitet. Mere end firs medlemmer af det nuværende fakultet er på National Academy of Sciences, og omkring halvtreds medlemmer af National Academy of Engineering er på fakultetet på University of Illinois at Urbana-Champaign .

Universitetsbiblioteket er en af de største offentlige universitetssamlinger i verden og rummer mere end 10.500.000 bind, over 6.000.000 manuskripter, tidsskrifter og andet materiale, der ikke er trykt, og mere end 65.000 tidsskrifter. Ud over hovedbiblioteket er der mere end 37 afdelingsbiblioteker og afdelinger på hele campus, herunder det største amerikanske ingeniørbibliotek, det nyeste landbrugsbibliotek og det verdenskendte sjældne bog- og manuskriptbibliotek.

Krannert Center for Performing Arts, tegnet af arkitekten i New York Citys Lincoln Center, alumnus Max Abramovitz, afholder mere end 350 forestillinger hvert år. Universitetet understøtter også to store museer: Krannert Art Museum og Kinkead Pavilion, der kun er nummer to efter Art Institute of Chicago blandt Illinois offentlige kunstmuseer, der huser over 9.000 kunstværker i sin permanente samling; og Spurlock -museet, et museum for verdenshistorie og kultur, der i sine samlinger rummer cirka 46.000 artefakter fra forskellige kulturer og forskellige historiske tidsperioder.

Fra direktøren, Master's in Financial Engineering [MSFE]

Vær hilset,

MSFE -programmet i Illinois er et af de bedste FE -programmer i landet. Det er rangeret 5. bedst af TFE Times.

Det, der adskiller det, er, at det er designet til at producere "Financial Engineers for the Real World". Det er en høj ordre, fordi Financial Engineering's virkelige verden er forbundet med de mest dynamiske markeder i verden - de finansielle markeder.

Eleverne skal selvfølgelig kende det grundlæggende, men de skal også anvende det grundlæggende i sammenhænge, som de måske ikke er stødt på før. På den ene side revolutionerer Data Analytics og Machine Learning den måde, vi ser på finansielle markeder og finansielle produkter eller tjenester. I den anden ende af spektret kan Blockchain radikalt ændre måden, hvorpå transaktioner behandles, registreres og analyseres.

Læger uden Grænser i Illinois er designet til at indgyde grundlæggende og omfavne forandringer.

Studerende skal deltage i mindst ét virksomhedssponsoreret "Practicum", der varer et semester - finpudse deres analysefærdigheder - men også finpudse deres kommunikation og præsentationsevner.

Samtidig kan de selv vælge et sæt valgfrie kurser for direkte at forfølge deres egne interesser. De kan få en MSFE med en transskriberbar koncentration i Data Analytics, eller de kan vælge et sæt valgfag, der koncentrerer sig om udførelse af lav forsinkelse.

Jeg håber, at du seriøst vil overveje at deltage i MSFE i Illinois.

Jeg er sikker på, at du vil finde det både spændende og givende.

Morton N. Lane, ph.d.
MS Financial Engineering, direktør
Det University of Illinois at Urbana-Champaign

Placeringer

  • University of Illinois, , Champaign

Spørgsmål