We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

1 PhD Programmer i Energistudier Energiteknologi Vedvarende energiteknik 2024

Filtre

Filtre

  • Energistudier
  • Energiteknologi
  • Vedvarende energiteknik
Studieområde
  • Energistudier (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

PhD Programmer i Energistudier Energiteknologi Vedvarende energiteknik

Kerneformålet med Renewable Energy Engineering er at udtænke banebrydende, effektive måder at udnytte vedvarende energikilder og i sidste ende reducere afhængigheden af fossile brændstoffer.

Renewable Energy Engineering-grader dykker ned i ingeniør-, videnskabs- og teknologiemner relateret til vedvarende energisystemer. Du kan forvente at studere forskellige vedvarende energikilder, såsom solenergiteknologier og vindenergisystemer, samt energilagring og -distribution, væskemekanik og bæredygtig udvikling. Som en del af dine kurser får du også indsigt i energipolitikker, regler og økonomi.

Kandidater kan finde masser af jobmuligheder på tværs af forskellige brancher og organisationer. Fra vedvarende energiselskaber til forskningsinstitutioner og udbydere af energitjenester er mulighederne enorme og varierede.

Hvis du brænder for at have en positiv indvirkning på miljøet og spille en rolle i at opbygge en bæredygtig fremtid, kan en Renewable Energy Engineering-uddannelse være det perfekte valg for dig.